Christopher and His Kind (2011)

 2013.02.06. 21:54

A fiatal brit arisztokrata az 1930-as évek elején Berlinbe, a meleg élet akkori fővárosába költözik, hogy izmos, szőke és kékszemű fiúk szerelmét keresse. Ezzel egyidejűleg egy bajszos osztrák ex-festő politikai karrierje rohamos emelkedésnek indul, és Berlin hangulata egyhamar gyökeresen megváltozik... 

Szexi német fiúk, gyönyörű képek, a filmhez tökéletesen illő zene, alapvetően vidám, de mégis elgondolkoztató hangulat... kihagyhatatlan.

A filmet amúgy Christopher Isherwood brit író élete alapján a BBC készítette. Lehet tippelni, a magyar közmédia mikor áll elő hasonló színvonalú művel :)

Trivia: egy másik kiváló film, A Single Man (Egy egyedülálló férfi) is Christopher Isherwood életéről szól. A Single Man Kaliforniában játszódik és az író életének második felét dolgozza fel.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1651062/

youtube (teljes film): https://www.youtube.com/watch?v=F-MD4z7_RI4

Címkék: and his kind christopher

A bejegyzés trackback címe:

https://melegfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr505066566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása