Dánia a világon elsőként, 1989-ben legalizálta a melegházasság "jogelődjét", a melegek bejegyzett élettársi kapcsolatát. Ebből is lehet sejteni, hogy az ország sok mindenben a világ előtt jár. A Venner for altid '87-es, a listán szereplő filmek közül az egyik legrégibb, de mégis meglehetősen nyíltan ábrázolja a témát.

A történet amúgy annyi, hogy Kristian (aki az elején gyanús, de teljesen hetero) összebarátkozik Patrickkal (aki elvben az iskola nehézfiúja, bár nehéz komolyan venni ebben a minőségben a dánosan szőke hajkoronájával), aztán Patrickról kiderül, hogy meleg, ami Kristiannak egy ideig nem tetszik, de végül minden jóra fordul.

Filmélménynek egy kicsit túlságosan kusza, összefüggéstelen és bizarr, de történeti érdekességként szerintem érdemes megnézni.

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0092160/?ref_=fn_al_tt_1

youtube (trailer, fenn van a teljes film is): https://www.youtube.com/watch?v=dUwiE7UbKgQ

A bejegyzés trackback címe:

https://melegfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr395205590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása